Ellen ten Damme met haar theaterconcert Paris – Berlin naar Carré

Tijdens haar theatertour 'Paris - Berlin' maakt de zangeres een bijzondere stop in Carré voor een nachtconcert op zaterdag 1 december.

arrow down

04.07.2018

Ellen ten Damme met haar theaterconcert Paris – Berlin naar Carré

“Chantez! et Dansez! Maintenant!”. Als Ellen ten Damme dat ons opdraagt, kunnen we niet anders dan gehoorzamen. Tijdens haar theatertour 'Paris - Berlin' maakt de zangeres een bijzondere stop in Carré voor een nachtconcert op zaterdag 1 december. Kaartverkoop gaat as. vrijdag om 10.00u van start.

JtrdA3zy77I

Samen met haar achtkoppige superband The Magpies raast Ellen ten Damme kris kras door een eeuw Europa heen. Dat doet deze alleskunner met de geweldige muziek uit de jaren 20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen. Maar ook met muziek uit de jaren 40 en 50 én nummers van vandaag de dag. Een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw, zoals de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill en grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot, Stromae en Marlene Dietrich.

In de halve eeuw dat zij hier rondloopt vraagt Ten Damme zich vrolijk af: "Kan ik er iets aan doen, dat alles naar de klote gaat? Nee! Dus laten we dansen en zingen. De liefde en het leven vieren, nu! Je Veux L’amour, (verdomme)."

> Bekijk meer informatie op de concertpagina