Elton John neemt afscheid van het touren

Na meer dan een halve eeuw heeft Elton John besloten te stoppen met touren. En de legende gaat eruit met een knaller: een gigantische Farewell Tour van drie jaar en meer dan 300 concerten over 5 continenten.

arrow down

24.01.2018

Elton John neemt afscheid van het touren

Na meer dan een halve eeuw heeft Elton John besloten te stoppen met touren. En de legende gaat eruit met een knaller: een gigantische Farewell Tour van drie jaar en meer dan 300 concerten over 5 continenten. Kaartverkoop voor het concert, dat op 15 mei 2019 plaats zal vinden in Ziggo Dome, start vrijdag 9 februari om 10.00u.

DtVBCG6ThDk

“Live optreden vervult me, en ik ben dolgelukkig en vereerd dat ik nog steeds voor publiek over de hele wereld mag spelen”, zegt Elton. “Ik ben van plan mijn passie en creativiteit, waarmee ik fans decennialang heb vermaakt, mee te brengen op mijn laatste tournee. Ik zie ernaar uit om, nadat de tournee eindigt, dat hoofdstuk van mijn leven af te sluiten, afscheid te nemen van mijn toerende leven en meer tijd te besteden aan de opvoeding van mijn kinderen.”

Eltons nieuwste productie neemt zijn fans mee op een muzikale én visuele reis door zijn unieke carrière die meer dan vijftig jaar hits omvat.

> Ga naar de concertpagina voor meer informatie