Cardi B aan line-up Encore 5 Year Anniversary toegevoegd

Ook Ronnie Flex met Deuxperience Band en Sevn Alias te zien in AFAS Live op 1 december.

arrow down

29.09.2017

Cardi B aan line-up Encore 5 Year Anniversary toegevoegd

Ook Ronnie Flex met Deuxperience Band en Sevn Alias te zien in AFAS Live op 1 december.

Dit jaar bestaat het hiphop platform Encore vijf jaar. Dit eerste lustrum wordt op zaterdag 1 december groots gevierd in AFAS Live.  

Zojuist is bekendgemaakt dat de Amerikaanse hiphopsensatie Cardi B hiervoor is bevestigd, die deze week nog geschiedenis schreef met haar nummer ‘Bodak Yellow’. Voor het eerst sinds 19 jaar staat er namelijk een vrouwelijke solo rapper bovenaan de hitlijsten. Ook superster Ronnie Flex staat samen met zijn Deuxperience band op het podium, evenals Sevn Alias en Mist (UK). De kaartverkoop voor het vijfjarig bestaan is gestart via Ticketmaster.

Al vijf jaar staat het hiphop platform Encore garant voor het boeken van zowel opkomende als gevestigde acts. Met hun vijfjarig jubileum spelen ze hier wederom op in door de veelbesproken artiest Cardi B aan de line-up toe te voegen. Ze is één van de weinige vrouwen die ooit op deze positie in de Amerikaanse ‘Billboard Hot 100’ heeft gestaan. Naast Lauryn Hill wisten alleen Lil Kim, Shawna en Iggy Azalea dezelfde plek te behalen. En dat terwijl ze nog geen album heeft uitgebracht.

Naast Cardi B is de Nederlandse hitsensatie Ronnie Flex bevestigd, die met zijn Deuxperience band hiermee zijn enige show in Amsterdam speelt. Ook Sevn Alias staat op 1 december op het podium, waar hij zijn nieuwe album ‘Picasso’ zal presenteren dat binnenkort uitkomt. De Britse rapper Mist heeft al een volledig uitverkochte UK tour erop zitten en komt voor het eerst naar Nederland. Zijn hits ‘madness’ en ‘hot property’ hebben gezorgd voor zijn internationale doorbraak.

> Kijk voor bezoekersinfo op mojo.nl