Evanescence op 25 maart naar AFAS Live

Op zondag 25 maart komt de Amerikaanse rockband naar Amsterdam met de Synthesis Live with Orchestra Tour. De tournee staat in het teken van het nieuw te verschijnen album Synthesis.

arrow down

15.09.2017

Evanescence op 25 maart naar AFAS Live

Op zondag 25 maart komt de Amerikaanse rockband naar Amsterdam met de Synthesis Live with Orchestra Tour. De tournee staat in het teken van het nieuw te verschijnen album Synthesis. Net als op het nieuwe album speelt Evanescence de tournee live met een volledig orkest. Een primeur voor de band en fans. De voorverkoop voor het concert in AFAS Live start aanstaande vrijdag 22 september om 10.00 uur via Ticketmaster.

In 2003 brak Evanescence door met het album ‘Fallen’ waarop Gothic-Metal en Nu-Metal op een meesterlijke wijze met elkaar werd gecombineerd. In de loop der jaren volgden succesvolle albums elkaar op met als meest recent werk ‘Synthesis’ dat dit najaar uitkomt.

Net zoals bij het nieuwe album gooien Amy Lee en haar consorten het voor deze tour over een totaal andere boeg. Onder de stevige drums en ronkende gitaren gaan prachtige arrangementen schuil die dankzij een volledig orkest, samen met de mooie stem en het virtuoze pianospel van Amy Lee, prachtig tot zijn recht komen.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht