Five Finger Death Punch en In Flames op 15 december naar AFAS Live

Eind dit jaar gaan Five Finger Death Punch en In Flames samen op tournee door Europa. Gisteravond tijdens hun gratis concert in 013 maakte de band bekend dat ze op vrijdag 15 december het podium van AFAS Live in Amsterdam delen met In Flames. De voorverkoop voor het concert met In Flames in AFAS Live start vrijdag 23 juni om 11.00 uur via Ticketmaster. Vorige week na het veel besproken optreden in 013 kwam er naar buiten dat Five Finger Death Punch frontman Ivan Moody met verslaving worstelt. Hij is daarom opgenomen in een afkickkliniek in de Verenigde Staten en maakt de huidige tour niet af. Tommy Vext neemt voorlopig Moody’s positie in.

arrow down

20.06.2017

Five Finger Death Punch en In Flames op 15 december naar AFAS Live

Eind dit jaar gaan Five Finger Death Punch en In Flames samen op tournee door Europa. Gisteravond tijdens hun gratis concert in 013 maakte de band bekend dat ze op vrijdag 15 december het podium van AFAS Live in Amsterdam delen met In Flames. De voorverkoop voor het concert met In Flames in AFAS Live start vrijdag 23 juni om 11.00 uur via Ticketmaster.

Vorige week na het veel besproken optreden in 013 kwam er naar buiten dat Five Finger Death Punch frontman Ivan Moody met verslaving worstelt. Hij is daarom opgenomen in een afkickkliniek in de Verenigde Staten en maakt de huidige tour niet af. Tommy Vext neemt voorlopig Moody’s positie in.

Met de melodieuze metal die Five Finger Death Punch maakt, geven ze live een stevige show weg, die ook nog groovy is! Het geluid van de band is duidelijk herkenbaar met de zware gitaarriffs, sterke breaks en aanstekelijke melodieën. Het meest recente album van de band genaamd Got Your Six is hier een heel goed voorbeeld van. Eerder dit jaar stonden de heren al op Pinkpop en in 013.

In Flames begon in de jaren negentig als melodieuze deathmetalband en was daarmee een van de grondleggers van dit geluid. Gaandeweg ontwikkelde de muziek zich met o.a. invloeden vanuit de pop- en rockgenres. Vorig jaar verscheen het twaalfde studioalbum 'Battles', waarmee de heren maar weer laten zien dat ze hart en ziel in hun muziek stoppen. En dat is waar de kracht zit.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht