Floor Jansen sluit tour op 24 maart af met grootste soloconcert tot nu toe in AFAS Live

Een leuke verrassing voor Floor Jansen fans! Op 24 maart staat Floor samen met special guest Henk Poort in AFAS Live, Amsterdam.

arrow down
07.11.2019

Floor Jansen sluit tour op 24 maart af met grootste soloconcert tot nu toe in AFAS Live

Een leuke verrassing voor Floor Jansen fans! Op 24 maart staat Floor samen met special guest Henk Poort in AFAS Live, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit evenement is direct gestart.

UDgy88e5aAE

Huidig Nightwish zangeres Floor Jansen vuurt haar solocarrière af zodra ze meedoet aan het Nederlandse programma ‘Beste zangers’. Samen met Henk Poort zingt ze het duet ‘Phantom Of The Opera’ op de manier zoals Nightwish hem ooit speelde. Binnen 24 uur gaat het speciale duet heel de wereld over en beland het in een aantal landen zelfs in de hitlijsten van iTunes. Haar engelachtige stem bereikt ongekende hoogtes die verrassend goed gaan met songs zoals ‘Shallow’ en ‘que se siente’. Met haar solo optredens hoopt Floor metal stereotypen te laten verdwijnen. ‘Snoeiharde metal is voor negen van de tien mensen gewoon te heftig. Maar het genre zelf heeft ontzettend veel verschillende soorten muziek.’ Voor wie bang is om het legendarische duet te missen, geen zorgen! Henk Poort sluit aan als special guest voor deze show.

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info

Praat mee