Goud & Nieuw 2019 met Gerard Joling

Tijdens de fonkelnieuwe show Goud & Nieuw trekt Gerard Joling op 28 december in Ziggo Dome alles uit de kast voor hét feest met een gouden rand.

arrow down

28.09.2019

Goud & Nieuw 2019 met Gerard Joling

Het einde van het jaar betekent niet alleen terugblikken maar ook vooruitkijken. Proosten op wat was en vieren wat nog komt en meer dan ook: verbinding. De fonkelnieuwe show Goud & Nieuw brengt precíes dat. Een gigantisch feest dat de warmte van kerst combineert met het feest van Oud & Nieuw, een samenzijn in stijl, voor vrienden, familie en andere dierbaren. En wie kan die warmte, die sfeer en dat gevoel beter combineren dan Gerard Joling? Precies, niemand.

ONekwCilXCw

Een gigantisch feest waar álles samenkomt; swingen en dansen in stijl!
Gerard Joling trekt dit najaar met Goud & Nieuw één avond alles uit de kast voor hét feest met een gouden rand - in het kwadraat. Denk big band, glitter en glamour en dat alles in een chique setting die het midden houdt tussen gerookte zalm en oliebollen en een coltrui en een cocktailjurk. Swingen en dansen in stijl op de grootste Nederlandstalige en Engelse hits die passen bij deze tijd van het jaar. Kortom: een feest waar álles samenkomt.

En zoals we dat van Gerard kennen, gaat dat op extravagante en grootse wijze. Grote show, een groot live orkest, toeters, blazers, strijkers, alles. Er wordt gedanst, gelachen, gehuild en natuurlijk uit volle borst (mee)gezongen. Deze heerlijke periode tussen kerst en Oud & Nieuw is nog nóóit zo feestelijk gevierd.  

Gerard Joling: “Ik kan niet wachten!”
Gerard Joling: “Fans vragen er veelvuldig naar: wanneer ga je zelf weer eens een show geven? Het antwoord is: op 28 december in de Ziggo Dome! Sinds lange tijd ben ik weer terug met een grote show, waarmee ik mezelf weer muzikaal laat zien en horen. Goud & Nieuw is een concert dat mensen niet snel van mij zullen verwachten. Het staat voor mij voor de perfecte afsluiting van een fantastisch jaar, samen met vrienden en familie. Ik kan niet wachten.”

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info