Geen evenementen tot 1 juni

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Lees verder close

Gregory Porter met “Nat King Cole & Me And Other Songs” 2 keer naar Carré

Samen met het Metropole Orkest, onder leiding van dirigent Vince Mendoza

arrow down

27.10.2017

Gregory Porter met “Nat King Cole & Me And Other Songs” 2 keer naar Carré

Samen met het Metropole Orkest, onder leiding van dirigent Vince Mendoza

Op 19 en 20 maart 2018 komt Gregory Porter voor 2 bijzondere shows naar Carré Amsterdam. Hij zal daar, begeleid door het Metropole Orkest, onder andere nummers van zijn nieuwe album “Nat ‘King’ Cole & Me” ten gehore brengen. De kaartverkoop voor deze concerten begint woensdag 1 november om 10 uur via Ticketmaster.

Tijdens eerdere concerten hing iedereen aan de lippen van Gregory Porter. En dat is ook niet vreemd, want alles wat daaruit voortkomt is werkelijk prachtig. Met zijn hartverwarmende soulstem brengt de grote vriendelijke reus meeslepende, ontroerende en ook opbeurende jazz. De concerten die hij in maart geeft staan in het teken van zijn nieuwste plaat ‘Nat King Cole & Me’. Een persoonlijk eerbetoon aan de legendarische zanger die van grote invloed was op Porter en die hij adopteerde als zijn surrogaat vader.

> Kijk voor bezoekersinfo op mojo.nl