Green Day, Fall Out Boy & Weezer met The Hella Mega tour op 3 december naar Stadspark in Groningen

Een aantal nieuwsgierige fans waren al een tijdje aan het speculeren over een aankomende tripe bill maar the word is out: The Hella Mega Tour met Green Day, Fall Out Boy en Weezer komt op 14 juni 2020 langs Stadspark, Groningen. De kaartverkoop voor dit evenement start op 20 september om 10:00 uur.

arrow down

10.09.2019

Green Day, Fall Out Boy & Weezer met The Hella Mega tour op 3 december naar Stadspark in Groningen

Een aantal nieuwsgierige fans waren al een tijdje aan het speculeren over een aankomende tripe bill maar the word is out: The Hella Mega Tour met Green DayFall Out Boy en Weezer komt op 14 juni 2020 langs Stadspark, Groningen. De kaartverkoop voor dit evenement start op 20 september om 10:00 uur.

Bang Bang! Het geluid van een hart dat sneller begint te kloppen bij het horen van deze drie namen op een rij. Een triple bill die je gemakkelijk de ultieme mash-up van pop, rock, punk en alternative kan noemen. Drie rockbands die al jaren hebben gestreden om hun stempel neer te zetten op de huidige rockscene, komen samen in de Hella Mega Tour om hun rock-krachten te bundelen. Het is Green Day, Fall Out Boy en Weezer, het is Hella Mega.

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info