Geen evenementen tot 1 juni

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Lees verder close

Ibrahim Maalouf op 29 oktober in AFAS Live

Ibrahim Maalouf brengt op donderdag 29 oktober zijn succesvolle 'S3NS' tournee naar AFAS Live.

arrow down

09.12.2019

Ibrahim Maalouf op 29 oktober in AFAS Live

Ibrahim Maalouf brengt op donderdag 29 oktober zijn succesvolle 'S3NS' tournee naar AFAS Live. De concerten die de trompetvirtuoos vorige maand gaf in Paradiso en TivoliVredenburg verkochten binnen mum van tijd uit. De kaarten voor 'S3NS' gaan donderdag om 10.00u in verkoop.

XoxsFoTCz4Q

De Frans-Libanese trompettist Ibrahim Maalouf is een van de grootste vernieuwers in de jazz en op de trompet. Ook op zijn nieuwste, elfde soloplaat 'S3NS' laat Maalouf zijn veelzijdigheid zien met een frisse muzikale smeltkroes. Het album is een hulde aan de Latijns-Amerikaanse en Afro-Caribische cultuur, vol zonovergoten blazers en energieke percussie. Niet echt jazz, maar ook niet puur latino of rasechte pop. Tijdens het concert wordt hij bijgestaan door een ritmische, vijftienkoppige band.

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info