IJzeren Podiumdieren voor Maarten en WOO HAH!

Afgelopen zaterdag werden de vakprijzen de IJzeren Podiumdieren uitgereikt en MOJO viel dubbel in de prijzen.

arrow down

22.01.2018

IJzeren Podiumdieren voor Maarten en WOO HAH!

Afgelopen zaterdag werden de vakprijzen de IJzeren Podiumdieren uitgereikt en MOJO viel dubbel in de prijzen.

Onze Maarten van Vught nam de vakprijs voor Beste programmeur in ontvangst. Maarten programmeert o.a. Encore Festival en WOO HAH! en is binnen MOJO verantwoordelijk voor boekingen van o.a. J. Cole, Future, Anderson .Paak, Migos, De La Soul, Khalid, Ronnie Flex & Deuxperience Band, Sevn Alias en Logic.

De lovende woorden van de jury: “Een TGV, een programmeur als een High Speed Bullit Train. Deze persoon heeft er in sneltreinvaart voor gezorgd dat de organisaties waarvoor hij programmeert enorme sprongen hebben gemaakt. Hij dwingt, onder ander door aanstekelijk enthousiasme, de juiste beslissingen af bij agenten en collega’s. Hij loopt ver voor op de smaak van de dominante ‘popklasse’. Hij heeft een zeer goede neus voor talent.”

Ook festival WOO HAH! mocht een Podiumdier in ontvangst nemen, voor Beste festival. De jury kende het festival het volgende rapport toe: "Dit festival is in korte tijd boven verwachting enorm gegroeid: de bezoekersaantallen zijn verdrievoudigd. Het bereikt, door uitgekiende marketing, ongelooflijk veel media. De actuele programmering is een uitstekende mix van zowel beginnende als meer gearriveerde artiesten. Het is zonder twijfel het belangrijkste evenement van de Benelux in zijn genre.”

Festivaldirecteur Ruud Lemmen: “Het is erg fijn om te zien dat het succes van WOO HAH! ook in de industrie wordt opgemerkt. Ons team staat te popelen om in 2018 een nog beter resultaat neer te zetten op een gehele nieuwe locatie in de natuurrijke omgeving van Beekse Bergen.”

Gefeliciteerd voor iedereen die hier deel van uit heeft gemaakt en uiteraard voor alle andere Podiumdier-winnaars!

Foto door Ben Houdijk via FB pagina IJzeren Podiumdieren