Julien Clerc voor een viertal concerten naar Nederland

Julien Clerc komt voor een viertal concerten naar Nederland als onderdeel van zijn ‘Deux Pianos -Tournée Des Cinquante Ans’. De Franse zanger staat op 6 mei in Carré in Amsterdam, op 7 mei in het Zuiderstrandtheater in Den Haag, 12 mei in TivoliVredenburg Utrecht en 13 mei in De Vereeniging, Nijmegen. De voorverkoop start vrijdag 8 september om 10.00 uur.

arrow down

04.09.2017

Julien Clerc voor een viertal concerten naar Nederland

Julien Clerc komt voor een viertal concerten naar Nederland als onderdeel van zijn ‘Deux Pianos  -Tournée Des Cinquante Ans’. De Franse zanger staat op 6 mei in Carré in Amsterdam, op 7 mei in het Zuiderstrandtheater in Den Haag, 12 mei in TivoliVredenburg Utrecht en 13 mei in De Vereeniging, Nijmegen. De voorverkoop start vrijdag 8 september om 10.00 uur.

De ongenaakbare Fransoos liet ten tijde van zijn hits 'Si on Chantait', 'Ce n'est Rien' en nummer 1 hit 'This Melody' menig vrouwenhart sneller kloppen. En dat doet hij al vijftig jaar onafgebroken! Met deze tournee viert de succesvolle chansonnier dan ook 50 jaar succes in het vak. Met een reeks concerten in intieme setting en 'Deux Pianos' op het podium.

> Kijk voor bezoekersinfo op mojo.nl
> Bekijk het persbericht