Kansas dinsdag 10 november in Carré

Kansas is nog lang geen 'dust in the wind', want ze komen met ‘Point Of Know Return Anniversary European Tour’ naar Nederland! De band zal het gehele album uit 1977 spelen, aangevuld met de overige grootste hits. Het is ook de eerste kans om het nieuwe album dat uitgebracht gaat worden live te horen. En dat in de intieme setting van Carré!

arrow down

02.03.2020

Kansas dinsdag 10 november in Carré

Op dinsdag 10 november komt KANSAS voor eerst sinds lange tijd weer naar Nederland voor een concert. Tijdens de Point Of Know Return Anniversary Tour speelt de band dit album uit 1977 in zijn geheel, aangevuld met grootste hits, in Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 6 maart om 10 uur via Ticketmaster.

Dit najaar komt KANSAS met de zeer populaire Point Of Know Return Anniversary Tour naar 15 zalen in Europa, in oktober en november. De Point Of Know Return Anniversary European Tour bevat al hun klassieke hits en andere pareltjes uit hun carrière. Daarnaast wordt het iconische album “Point of Know Return” in zijn geheel uitgevoerd. Ook is het de allereerste kans om nummers van het nieuwe album dat uitgebracht gaat worden live te kunnen horen.

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info