Party Out Loud met Kasabian op 9 november in AFAS Live Amsterdam

Bijna exact drie jaar na hun uitverkochte show in de HMH, staat Kasabian op donderdag 9 november op de planken van AFAS Live, Amsterdam. Men kan zich opmaken voor wederom een feest waar je u tegen kunt zeggen.

arrow down

03.04.2017

Party Out Loud met Kasabian op 9 november in AFAS Live Amsterdam

Bijna exact drie jaar na hun uitverkochte show in de HMH, staat Kasabian op donderdag 9 november op de planken van AFAS Live, Amsterdam. Men kan zich opmaken voor wederom een feest waar je u tegen kunt zeggen. Voordat het zover is, verschijnt op 28 april het nieuwe album, ‘For Crying Out Loud’, waarvan de singles ‘You’re In Love With A Psycho’ en ‘Comeback Kid’ reeds uitgebracht zijn. Het Engelse punk duo Slaves is op 9 november de support act van Kasabian. Kaarten voor het concert van Kasabian in AFAS Live gaan aanstaande vrijdag 7 april, om 10.00 uur in de verkoop via www.ticketmaster.nl.

De Leicester lads van Kasabian blazen de Manchester-sound nieuw leven in: rock en dance worden samengesmeed tot benevelende feestmuziek met opportunistische meeschreeuwmomenten. En dat heeft vooral live zijn uitwerking – beukende beats, psychedelische gitaren en zanger Tom Meighan die de boel nog eens extra opzweept.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?