Party Out Loud met Kasabian op 9 november in AFAS Live Amsterdam

Bijna exact drie jaar na hun uitverkochte show in de HMH, staat Kasabian op donderdag 9 november op de planken van AFAS Live, Amsterdam. Men kan zich opmaken voor wederom een feest waar je u tegen kunt zeggen.

arrow down

03.04.2017

Party Out Loud met Kasabian op 9 november in AFAS Live Amsterdam

Bijna exact drie jaar na hun uitverkochte show in de HMH, staat Kasabian op donderdag 9 november op de planken van AFAS Live, Amsterdam. Men kan zich opmaken voor wederom een feest waar je u tegen kunt zeggen. Voordat het zover is, verschijnt op 28 april het nieuwe album, ‘For Crying Out Loud’, waarvan de singles ‘You’re In Love With A Psycho’ en ‘Comeback Kid’ reeds uitgebracht zijn. Het Engelse punk duo Slaves is op 9 november de support act van Kasabian. Kaarten voor het concert van Kasabian in AFAS Live gaan aanstaande vrijdag 7 april, om 10.00 uur in de verkoop via www.ticketmaster.nl.

De Leicester lads van Kasabian blazen de Manchester-sound nieuw leven in: rock en dance worden samengesmeed tot benevelende feestmuziek met opportunistische meeschreeuwmomenten. En dat heeft vooral live zijn uitwerking – beukende beats, psychedelische gitaren en zanger Tom Meighan die de boel nog eens extra opzweept.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht