Europese deel Joanne World Tour Lady Gaga uitgesteld

Live Nation heeft vanochtend bevestigd dat het Europese deel van de Joanne World Tour van Lady Gaga helaas verplaatst wordt naar begin 2018.

arrow down

18.09.2017

Europese deel Joanne World Tour Lady Gaga uitgesteld

Live Nation heeft vanochtend bevestigd dat het Europese deel van de Joanne World Tour van Lady Gaga helaas verplaatst wordt naar begin 2018. Het concert dat op dinsdag 3 oktober gepland stond in de Ziggo Dome in Amsterdam wordt verplaatst naar een nieuwe datum.

Lady Gaga kampt met ernstige pijnklachten waardoor ze niet in staat is om op te treden. Ze staat momenteel onder toezicht van medische deskundigen die hebben geadviseerd het Europese deel van haar tour uit te stellen. Lady Gaga is zeer aangeslagen dat ze haar Europese fans moet laten wachten. Ze is van plan de komende zeven weken proactief onder begeleiding van haar artsen te werken aan haar herstel en tevens haar trauma's uit het verleden aan te pakken die nog steeds haar dagelijkse leven beïnvloeden waardoor ze ernstige lichamelijke pijnen heeft. Wanneer zij haar tour weer hervat wil ze haar fans de beste versie van haar show geven die ze voor hen heeft gemaakt.

Lady Gaga bedankt al haar fans in heel Europa voor hun steun en begrip.
 
Momenteel wordt er gewerkt aan vervangende data van het Europese tourschema. Zodra de nieuwe tourdata bekend zijn, worden de fans hierover geïnformeerd. Kaarten blijven geldig voor de vervangende datum en kunnen worden geretourneerd mocht je zijn verhinderd op de nieuwe datum. Het tweede deel van haar Noord-Amerikaanse tour gaat door zoals gepland.

Lady Gaga en de organisatie bieden hun verontschuldigingen aan voor het ongemak.