Marco Borsato voegt nieuwe shows toe aan zijn 'Thuis Clubtour'.

Marco Borsato voegt maar liefst 8 shows toe aan zijn 'Thuis Clubtour'. In het voorjaar van 2018 staat Marco Borsato in Martiniplaza in Groningen, Klokgebouw in Eindhoven, Muziekcentrum in Enschede, Rodahal in Kerkrade, TivoliVredenburg in Utrecht, De Vereeniging in Nijmegen, 013 in Tilburg en Sportpaleis in Antwerpen. De kaartverkoop voor deze shows start donderdag 16 november om 10:00 uur.

arrow down

14.11.2017

Marco Borsato voegt nieuwe shows toe aan zijn 'Thuis Clubtour'.

Marco Borsato fans opgelet! Marco Borsato voegt maar liefst 8 shows toe aan zijn 'Thuis Clubtour'! In het voorjaar van 2018 staat Marco in de volgende zalen:

6 april @ Martiniplaza, Groningen
12 april @ Klokgebouw, Eindhoven
15 april @ Muziekcentrum, Enschede,
28 april @ Rodahal, Kerkrade
2 mei @ TivoliVredenburg
6 mei @ De Vereeniging, Nijmegen
9 mei @ 013, Tilburg
16 mei @ Sportpaleis, Antwerpen

Tijdens deze intieme en unieke optredens laat Borsato & band het publiek kennis maken met nieuw werk van zijn album Thuis dat vrijdag 17 november wordt uitgebracht. Op het nieuwe album van Borsato staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan met als onderliggend thema: thuis zijn. Niet alleen in letterlijke zin. “Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn.

Borsato treedt al 27 jaar op in kleine en grote zalen en ook op diverse festivals heeft hij talloze keren gespeeld.  Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot; zo stond hij maar liefst twintig keer in de Ziggo Dome (‘dat is eigenlijk ongelooflijk’), negen keer in De Kuip, vijfentwintig keer in GelreDome, 20 keer in Ahoy en meer dan vijftig keer gaf Borsato een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. En nu na de album release in Paradiso Amsterdam nog eens vier clubconcerten. Met nieuwe songs van zijn album Thuis en ook de grootste hits uit het verleden.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl