Concert MHD 16 januari in AFAS Live uitgesteld

Helaas is zojuist bekend geworden dat het concert van MHD, dat vanavond- woensdag 16 januari - plaats zou vinden in AFAS Live, Amsterdam niet door kan gaan. Het concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een vervangende datum.

arrow down

16.01.2019

Concert MHD 16 januari in AFAS Live uitgesteld

Helaas is zojuist bekend geworden dat het concert van MHD, dat vanavond-  woensdag 16 januari - plaats zou vinden in AFAS Live, Amsterdam niet door kan gaan. Het concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een vervangende datum. 

Wij begrijpen dat je uitkeek naar een mooi optreden en vinden het vervelend je dit nieuws te moeten brengen. In een officiële verklaring laat het management van MHD weten;

“Wegens onvoorziene omstandigheden kan het concert van MHD in Amsterdam op 16 januari in AFAS Live tot onze grote spijt niet doorgaan. Wij werken hard aan een nieuwe datum in Amsterdam en hopen dit zo spoedig mogelijk te kunnen bevestigen! Dank voor je geduld en onze welgemeende excuses voor het ongemak.”

Tickets

Gekochte kaarten blijven automatisch geldig voor de vervangende datum. Meer informatie volgt per email zodra de vervangende datum bekend is. Mocht je niet op de vervangende datum naar het concert kunnen, dan is er de mogelijkheid om tickets te retourneren via Ticketmaster. 

> Ga naar concertpagina voor meer informatie