Nothing But Thieves op 24 november naar AFAS Live in Amsterdam

Op vrijdag 24 november komt de Britse alternatieve rocksensatie Nothing But Thieves voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. Vanmiddag opent de band de Alpha tent op het uitverkochte Lowlands festival. De support acts voor het concert in Amsterdam zijn Airways en The Xcerts. De voorverkoop start vrijdag 25 augustus om 9:00 via Ticketmaster.

arrow down

18.08.2017

Nothing But Thieves op 24 november naar AFAS Live in Amsterdam

Op vrijdag 24 november komt de Britse alternatieve rocksensatie Nothing But Thieves voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. Vanmiddag opent de band de Alpha tent op het uitverkochte Lowlands festival. De support acts voor het concert in Amsterdam zijn Airways en The Xcerts. De voorverkoop start vrijdag 25 augustus om 9:00 via Ticketmaster.Als zestienjarige verraste Joss Stone de muziekwereld met haar spraakmakende debuutalbum ‘The Soul Sessions’. Het album, bestaande uit covers, bereikte drie keer de platina status. Daarnaast is ze vooral bekend geworden door haar soulvolle stem waarmee ze een Grammy won. In haar beginjaren scoorde ze grote hits met o.a. 'Fell In Love With A Boy', 'You Had Me' en 'Tell Me 'Bout It'.

In 2015 stonden ze nog in de Charlie en dit jaar verhuisden ze naar de Alpha op Lowlands. Ook stonden ze al op Pinkpop en Down The Rabbit Hole en deden ze verschillende Nederlandse clubshows. Nothing But Thieves bestaat nog maar een paar jaar, maar de heren hebben zich al dubbel en dwars bewezen met hun energieke indierock. Lekkere gitaren en een prachtige stem van frontman Conor Mason, die geweldige hoogtes haalt. 

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht