Neil Young + Promise of the Real naar Ziggo Dome

Zijn leeftijd begint inmiddels met een 7, maar 'Old Man' kunnen we Neil Young nog lang niet noemen. Drie jaar terug gaf hij met de jonge honden van Promise of the Real (met o.a. Lukas en Micah, de zonen van countryzanger Willie Nelson) een legendarisch concert.

arrow down

14.03.2019

Neil Young + Promise of the Real naar Ziggo Dome

Zijn leeftijd begint inmiddels met een 7, maar 'Old Man' kunnen we Neil Young nog lang niet noemen. Drie jaar terug gaf hij met de jonge honden van Promise of the Real (met o.a. Lukas en Micah, de zonen van countryzanger Willie Nelson) een legendarisch concert. En op 10 juli komt hij met dezelfde begeleidingsband terug naar Ziggo Dome. Kaartverkoop start morgen om 13.00u.

hxl9R_2ax-8

Over het concert dat Neil Young + Promise of the Real in 2016 gaf schreef OOR enthousiast: "Meer dan veertig jaar verder bewijst de zanger dat leeftijd geen rol speelt als je onverwoestbaar bent, onverwoestbaarheid op zijn beurt een kwestie van goede grond onder de voeten is, en als ‘t écht warm wordt, je altijd je overhemd nog uit kan trekken. Z’n platen breken misschien geen records meer, z’n performance in Amsterdam is zonder twijfel record breaking". Zal de Zwarte Hoed zijn record op 10 juli weer verbreken?

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl