Nieuwe directie MOJO

Per 1 januari 2017 heeft MOJO een nieuwe directie, bestaande uit Ruben Brouwer en John Mulder.

arrow down

14.12.2016

Nieuwe directie MOJO

Per 1 januari 2017 heeft MOJO een nieuwe directie, bestaande uit Ruben Brouwer en John Mulder.

Ruben is sinds 2008 werkzaam bij MOJO, aanvankelijk als jurist en sinds 2010 als MT- en directielid. Hij heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij zijn grote liefde voor muziek kan combineren met kennis van zaken en dat hij een groot draagvlak heeft binnen de organisatie.  

John Mulder is tot 2011 jarenlang directeur van MOJO geweest. Hij heeft de afgelopen jaren een  eigen bedrijf gehad waarmee hij zich met name richtte op de organisatie van concerten van Nederlandse artiesten (waaronder Marco Borsato, Vreemde kostgangers, Doe Maar en anderen). Ook na zijn vertrek is John altijd betrokken gebleven bij MOJO.

Ruben en John worden ondersteund door een management team waarin de festivals en boekingen, maar ook de commerciële, operationele en bedrijfsmatige kanten van MOJO goed zijn vertegenwoordigd.  

Leon Ramakers: “Met dit duo heeft MOJO een directie met de juiste mix van zakelijke, strategische en operationele kennis en vaardigheden. Met een groot netwerk, besluitvaardigheid en people skills. Ik heb er veel vertrouwen in dat MOJO bij hen in goede handen is.”

Ruben Brouwer: “MOJO is een fantastische organisatie met toonaangevende muziekevenementen. Ik zie het als een voorrecht en een hele mooie uitdaging om MOJO samen met John, het management team en alle medewerkers verder vooruit te helpen.”

John Mulder: “Mijn hart heeft altijd bij MOJO gelegen en ik ben nooit helemaal weg geweest. Ik heb hier de afgelopen jaren gezien hoe de mensen met ongelofelijk veel enthousiasme mooie evenementen neerzetten. Het is voor mij geweldig om deze rol samen met Ruben vorm te geven.”

Leon Ramakers blijft betrokken bij MOJO als adviseur en als boeker van enkele grote internationale acts.