Extra show Oscar and the Wolf

Na een verbluffend optreden op Down The Rabbit Hole afgelopen weekend heeft Oscar And The Wolf een extra concertdatum aangekondigd in Nederland. Op zaterdag 18 november geeft de Belgische synthpopact een tweede concert in de AFAS Live in Amsterdam. Tickets voor het concert op vrijdag 17 november (eerder verplaatst van 14 april 2017) zijn uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via Ticketmaster.

arrow down

26.06.2017

Extra show Oscar and the Wolf

Na een verbluffend optreden op Down The Rabbit Hole afgelopen weekend heeft Oscar And The Wolf een extra concertdatum aangekondigd in Nederland.  Op zaterdag 18 november geeft de Belgische synthpopact een tweede concert in de AFAS Live in Amsterdam. Tickets voor het concert op vrijdag 17 november (eerder verplaatst van 14 april 2017) zijn uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via Ticketmaster.

De Belgische electropopact Oscar And The Wolf met frontman Max Colombie is sinds de komst van debuutplaat 'Entity' in 2014 niet meer te stoppen. Het album, met daarop onder andere de singles 'Princes' en 'Strange Entity', eindigde in Nederland hoog in de hitlijsten en stond in eigen land maar liefst 10 weken op de hoogste plek. De nieuwste single 'The Game' werd uitgeroepen tot 3FM Megahit.

> Kijk voor bezoekersinfo op mojo.nl
> Bekijk het persbericht