Concert Oscar and the Wolf uitgesteld

Helaas kan het concert van Oscar and The Wolf in AFAS Live, Amsterdam op vrijdag 14 april 2017 niet doorgaan.

arrow down

24.02.2017

Concert Oscar and the Wolf uitgesteld

Helaas kan het concert van Oscar and The Wolf in AFAS Live, Amsterdam op vrijdag 14 april 2017 niet doorgaan. Het concert is verplaatst naar vrijdag 17 november 2017. Door een superdruk tourschema in binnen- en buitenland, heeft Oscar And The Wolf zich onvoldoende kunnen focussen op het afwerken van zijn nieuwe plaat. Max Colombie legt momenteel de laatste hand aan zijn langverwachte tweede studioalbum. De artiest ziet zich om die reden genoodzaakt het concert te verplaatsen.

“Door verschuivingen in mijn opnameschema, geraken we niet klaar om op de geplande concerten in april het beste van onszelf te geven. De shows in Nederland en België in april zouden de kers op de taart moeten worden om de release van mijn nieuwe album te vieren. Maar aangezien ik deze lente nog in de studio zal doorbrengen, zullen we helaas niet tijdig klaar zijn met een perfect uitgewerkte show en een afgewerkt album.

Omdat ik er zeker van wil zijn dat een Oscar And The Wolf-concert en -album voor ieder van mijn fans een ongelooflijke en unieke ervaring is, zou ik willen vragen om een beetje meer geduld tot het najaar.. Ik beloof dat het het wachten meer dan waard zal zijn!

Het concert van vrijdag 14 april in AFAS Live, Amsterdam zal ingehaald worden op vrijdag 17 november. Tot dan! x” - Max Colombie
 
Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers worden vandaag door Ticketmaster per mail op de hoogte gesteld van de verplaatsing en de mogelijkheid tot het retourneren van kaarten. Onze excuses voor het ongemak.