Kovacs bevestigd als support act Robbie Williams

Het Nederlandse Kovacs is bevestigd als support act van het openlucht concert van Robbie Williams op dinsdag 4 juli in het Goffertpark in Nijmegen. Eerder werd al bekendgemaakt dat het Britse duo Erasure mee komt als special guest van deze ras-entertainer. De kaartverkoop van dit concert in reeds gestart via Ticketmaster.

arrow down

10.05.2017

Kovacs bevestigd als support act Robbie Williams

Het Nederlandse Kovacs is bevestigd als support act van het openlucht concert van  Robbie Williams op dinsdag 4 juli in het Goffertpark in Nijmegen. Eerder werd al bekendgemaakt dat het Britse duo Erasure mee komt als special guest van deze ras-entertainer. De kaartverkoop van dit concert in reeds gestart via Ticketmaster.

De Eindhovense zangeres Sharon Kovacs, bekend om haar rauwe en donker stemgeluid, wordt in 2014 bekend bij het grote publiek met de singels My Love en Diggin. Optredens door heel het land en  op grote festivals als Lowlands en North Sea Jazz volgden al snel. In 2015 verschijnt haar debuutalbum Shades of Black waarmee ze een nummer 1 positie in de Nederlandse albumlijsten scoort. Momenteel werkt de 27-jarige zangeres aan haar tweede album dat eind dit jaar moet verschijnen.

Robbie Williams is een van de meest succesvolste en grootste Britse zanger ooit. Zo is hij onlangs onderscheiden met het prestigieuze Brit Icon Award en heeft hij al vele records op zijn naam staan. Er staan maar liefst zes van zijn albums in de lijst van 100 best verkochte platen, hij is bekroond met 18 Brit Awards en haalde in 2005 het Guinness Book Of World Records met 1,6 miljoen verkochte tickets voor zijn Close Encounters Tour. Op 2 juni is de aftrap van The Heavy Entertainment Show in het Etihad Stadium in Manchester waarmee hij vervolgens langs 18 verschillende landen afreist. Op dinsdag 4 juli maakt deze geboren showman zijn opwachting in het Goffertpark in Nijmegen. 

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl