Ronnie Flex & Deuxperience op 15 mei naar AFAS Live

Na een superstrakke uitverkochte show in 2018 keert Ronnie Flex met zijn Deuxperience terug naar AFAS Live. Op vrijdag 15 mei geeft hij daar een show die in het kader staat van zijn nog te verschijnen nieuwe album.

arrow down

27.01.2020

Ronnie Flex & Deuxperience op 15 mei naar AFAS Live

Na een superstrakke uitverkochte show in 2018 keert Ronnie Flex met zijn Deuxperience terug naar AFAS Live. Op vrijdag 15 mei geeft hij daar een show die in het kader staat van zijn nog te verschijnen nieuwe album. Kaarten zijn vanaf a.s. vrijdag 10.00u te koop.

ArcwT_QpwE8

Hitkanon Ronnie Flex stond met maar liefst 37 tracks en samenwerkingen in de Single Top 100. En met het nieuwe album, dat in de planning staat voor voorjaar 2020, komen daar ongetwijfeld nog meer succesnummers bij. Ondersteund door zijn fenomenale 9-koppige band Deuxperience gaf de eigenzinnige performer al twee uitverkochte clubtours, een retestrakke show in AFAS Live en liet hij menig festival ontsporen. "Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom", vertelt hij NRC. Wees gewaarschuwd: stilstaan is geen optie!

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info