Santana met zijn Divination Tour in Ziggo Dome

Fans van schurende gitaarsolo’s, verfijnde melodielijnen en latino-vrolijkheid opgelet! In het kader van zijn ‘Divination Tour’ komt Carlos Santana naar Ziggo Dome. De gitaargrootheid is op 26 juni met zijn band Santana te zien in Amsterdam.

arrow down

17.01.2018

Santana met zijn Divination Tour in Ziggo Dome

Fans van schurende gitaarsolo’s, verfijnde melodielijnen en latino-vrolijkheid opgelet! In het kader van zijn ‘Divination Tour’ komt Carlos Santana naar Ziggo Dome. De gitaargrootheid is op 26 juni met zijn band Santana te zien in Amsterdam. Tickets gaan as. vrijdag in verkoop om 10.00u.

J7ATTjg7tpE

Deze gitaargoeroe timmert al bijna een halve eeuw aan de weg en lijkt niet gehinderd door muzikale trends. Hij verkocht meer dan 100 miljoen platen, gaf opzwepende concerten voor meer dan 100 miljoen fans en won tal van prijzen, waaronder 10 Grammy Awards. Samen met Jimi Hendrix en Eric Clapton geldt Carlos Santana als oerlegende in de wereld van de elektrische gitaar. Prince noemde hem zelfs ooit een grotere invloed dan Hendrix.

Meld je snel aan voor onze WEEKLY nieuwsbrief  en krijg toegang tot de exclusieve presale voor Santana! Je ontvangt dan vanavond om 19.00u de verse nieuwsbrief met presale codes in jouw mailbox. Je kunt daarmee vanaf morgen 10.00u met voorrang kaarten bestellen.

> Ga naar de concertpagina voor meer informatie