Sean Paul staat maandag 13 november in AFAS Live

Op maandag 13 november komt Sean Paul voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start volgende week vrijdag, 15 september, om 10 uur via Ticketmaster

arrow down

08.09.2017

Sean Paul staat maandag 13 november in AFAS Live

Op zaterdag 3 maart geeft Charles Aznavour een concert in AFAS Live in Amsterdam. De voorverkoop van dit concert start dinsdag 12 september om 10.00 uur.

Dat Sean Paul tegenwoordig nog steeds relevant is bewees hij eerder dit jaar in april in een binnen no-time uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam, en een optreden in de gloednieuwe ramvolle Alpha tent op de 25e verjaardag van Lowlands.

Til a early mornin
Let's get it on
Let's get it on til a early morning

Van woendag 13 september van 10:00 uur tot donderdag 14 september van 10:00 uur vindt een speciale ‘MOJO Presale’ plaats. Als URBAN nieuwsbriefabonnee krijg je als eerste het nieuws over onze Urban shows, maak je kans op coole winacties en krijg je dus eerder toegang tot de kaartverkoop van deze populaire show! Op dinsdag 12 september om 17:30 uur versturen wij de nieuwsbrief waarmee je ook toegang krijgt tot de Sean Paul kaarten in de MOJO Presale. Tijdens deze presale is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 15 september om 10.00 uur.


> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl