Geen evenementen tot 1 juni

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Lees verder close

Slipknot komt naar Ziggo Dome

Grijp je maskers en start alvast die circlepit want de heavy metal band Slipknot geeft op 28 januari 2020 een show in Ziggo Dome, Amsterdam.

arrow down

22.08.2019

Slipknot komt naar Ziggo Dome

Grijp je maskers en start alvast die circlepit want de heavy metal band Slipknot geeft op 28 januari 2020 een show in Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor deze unsainted show start op 6 september om 10:00 uur. MOJO heavy abonnees kunnen met voorrang in de presale bestellen.

V3ADK6gsDGg

Zeg je snoeiharde metal, dan zeg je Slipknot. Al tientallen jaren staan de gemaskerde (un)saints aan de top van de nu-metalcore scene met hun extreme liveshows en hoge agressie gehalten. De nieuwe plaat ‘We Are Not Your Kind’ wordt als één van de beste tot nu toe genoemd, geprezen om de experimentele aanpak van de band. Slipknot’s Magnus Opus, waar de vraag nog luidt of de Ziggo Dome metal van dit kaliber kan weerstaan. Fans zullen het weten: nieuw album, nieuwe maskers. Frontman Corey Taylor heeft zijn masker ontworpen ‘specifically to f*ck with people’.

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info