Extra show Tash Sultana in AFAS Live Amsterdam op 16 september 2018

Zonder een album uitgebracht te hebben zorgt de Australische multi-instrumentalist Tash Sultana voor een unieke sensatie door haar show op 15 september 2018 in AFAS Live nu al uit te verkopen en vandaag een tweede show aan te kunnen kondigen.

arrow down

19.12.2017

Extra show Tash Sultana in AFAS Live Amsterdam op 16 september 2018

Zonder een album uitgebracht te hebben zorgt de Australische multi-instrumentalist Tash Sultana voor een unieke sensatie door haar show op 15 september 2018 in AFAS Live nu al uit te verkopen en vandaag een tweede show aan te kunnen kondigen. Deze extra show vindt op 16 september 2018 plaats en de kaartverkoop is per direct gestart via Ticketmaster.

Tash Sultana leerde zichzelf nog voor haar twintigste al meer dan tien instrumenten spelen. Geholpen door een looppedaal bouwt ze in haar eentje nummers op met gebruik van oa. gitaar, percussie, synths, saxofoon, trompet en beatboxing. Al haar kwaliteiten komen samen op de in haar slaapkamer opgenomen hit 'Jungle'. De single uit 2016 heeft inmiddels meer dan 6 miljoen YouTube-views en kreeg wereldwijd ook op radio veel airplay. Na een uitverkochte tour in Australië is het nu tijd voor de drieëntwintigjarige ex-straatmuzikant om Europa te veroveren. Dat begon in Nederland al met indrukwekkende optredens op 7 Layers Festival, Down The Rabbit Hole, Lowlands en onlangs nog een uitverkocht TivoliVredenburg.

De show op 15 september is uitverkocht.

> Kijk voor bezoekersinfo op mojo.nl