Extra concert The Analogues in Ziggo Dome

Wegens succesvolle kaartverkoop kondigt The Analogues een extra concert aan. Ook op 12 september staat de band in Ziggo Dome. De kaartverkoop voor de extra show start aanstaande donderdag 3 oktober om 10.00 uur.

arrow down

01.10.2019

Extra concert The Analogues in Ziggo Dome

Wegens succesvolle kaartverkoop kondigt The Analogues een extra concert aan. Ook op 12 september staat de band in Ziggo Dome. Met 'Hello Goodbye - The Very Best from the Studio Years' vieren ze het volbrengen van hun missie: het live spelen van alle albums die door The Beatles zélf nooit gespeeld zijn. De kaartverkoop voor de extra show start aanstaande donderdag 3 oktober om 10.00 uur.

“Het zit er helaas op. We hadden liever gezien dat ze nog een paar andere platen hadden gemaakt.” Met de komende Abbey Road shows zit de missie van The Analogues - het live spelen van alle albums die door The Beatles zélf nooit gespeeld zijn - er helaas op. Daarom neemt de band een welveriende pauze. Maar vóór het zover is willen ze nog één keer die korte maar onbegrijpelijk productieve periode ('66 - '70) waarin The Beatles een enorme hoeveelheid prachtige nummers opnamen vieren met Hello Goodbye - The Very Best From The Studio Years.

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info