The Kik met orkest speelt Boudewijn de Groot in Rotterdam Ahoy

Op zaterdag 23 november speelt The Kik met orkest in Rotterdam Ahoy materiaal van hun grote held Boudewijn de Groot: "Een grote droom die in vervulling gaat".

arrow down

14.03.2019

The Kik met orkest speelt Boudewijn de Groot in Rotterdam Ahoy

Op zaterdag 23 november speelt The Kik met orkest in Rotterdam Ahoy materiaal van hun grote held Boudewijn de Groot: "Een grote droom die in vervulling gaat". Kaarten zijn vanaf as. zaterdag om 10.00u te koop.

NscrQtvIMeI

Net als tijdens hun succesvolle theatertour staan sleutelalbums 'Voor de overlevenden' (1966) en 'Picknick' (1968) op het programma. Klassiek werk uit de jaren '60 dat De Groot zelf niet meer live uitvoert. Gelukkig gaf hij wel zijn persoonlijke zegen aan The Kik: "Twee platen live uitgevoerd in Ahoy: een zeer eervolle gebeurtenis. Met een orkest erachter en met de overtuigende performance en aanstekelijke energie van The Kik wordt het een indrukwekkende avond. Wie er niet bij is, zal eeuwig spijt hebben."

De Volkskrant gaf de theatertour vijf sterren: "The Kik is een geweldige band en Von Raven een uitstekende zanger, die moeiteloos zingt in verschillende registers en de dictie en timing van De Groot beheerst zonder dat het imiteren wordt. Dit werk had in geen bekwamer handen kunnen vallen."

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl