Extra concert The Kik met orkest speelt Boudewijn de Groot in Rotterdam Ahoy

Wegens succesvolle kaartverkoop speelt The Kik nog een extra avond Boudewijn de Groot met orkest. Kaartverkoop voor het extra concert op vrijdag 22 november in Rotterdam Ahoy start as. maandag om 10.00u.

arrow down

20.06.2019

Extra concert The Kik met orkest speelt Boudewijn de Groot in Rotterdam Ahoy

Wegens succesvolle kaartverkoop speelt The Kik nog een extra avond Boudewijn de Groot met orkest. Kaartverkoop voor het extra concert op vrijdag 22 november in Rotterdam Ahoy start as. maandag om 10.00u. Voor het concert van 23 november zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

The Kik-zanger Dave von Raven: "Met groot orkest het materiaal van onze grote held Boudewijn de Groot spelen in Ahoy was al een grote droom die uitkomt. Dat we er nu zelfs twee keer mogen staan durfden we in onze stoutste dromen niet te dromen. Ongelooflijk! We hebben er zoveel zin en kunnen bijna niet wachten. Tot ziens in Ahoy!".

Net als tijdens hun succesvolle theatertour staan sleutelalbums 'Voor de overlevenden' (1966) en 'Picknick' (1968) op het programma. Klassiek werk uit de jaren '60 dat De Groot zelf niet meer live uitvoert. Gelukkig gaf hij wel zijn persoonlijke zegen aan The Kik: "Twee platen live uitgevoerd in Ahoy: een zeer eervolle gebeurtenis. Met een orkest erachter en met de overtuigende performance en aanstekelijke energie van The Kik wordt het een indrukwekkende avond. Wie er niet bij is, zal eeuwig spijt hebben."

De Volkskrant gaf de theatertour vijf sterren: "The Kik is een geweldige band en Von Raven een uitstekende zanger, die moeiteloos zingt in verschillende registers en de dictie en timing van De Groot beheerst zonder dat het imiteren wordt. Dit werk had in geen bekwamer handen kunnen vallen."

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl