U2 THE eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour 2018

Dé eXPERIENCE komt terug naar Nederland. Dan hebben we het natuurlijk over U2! 's Werelds grootste rockband pakt met ‘The eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour’ de draad weer op waar de band het in 2015 had laten liggen. De tour houdt op zondag 7 oktober halt in Ziggo Dome.

arrow down

16.01.2018

U2 THE eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour 2018

Dé eXPERIENCE komt terug naar Nederland. Dan hebben we het natuurlijk over U2! 's Werelds grootste rockband pakt met ‘The eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour’ de draad weer op waar de band het in 2015 had laten liggen. De tour houdt op zondag 7 oktober halt in Ziggo Dome. Tickets voor de tour gaan vrijdag 26 januari om 10.00u in verkoop.

PaJCFHXcWmM

‘The iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015’ is nogal een referentiepunt. Het werd #1 concert van dat jaar genoemd door New York Times en ons eigen Parool schreef “U2 is gretig, briljant en spectaculair”. Ook voor dit concert zal U2 gebruik maken van cutting-edge technologie om een onvergetelijke, briljante en visueel oogstrelende productie neer te zetten.

> Ga naar de concertpagina voor meer informatie

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?