WE ARE ELECTRIC presents elrow

Na geprezen residenties in onder meer Ibiza, Londen en Amsterdam strijkt elrow nu ook in Eindhoven neer. Op zaterdag 25 november nodigt WE ARE ELECTRIC de Spaanse feestorganisatie uit naar het Eindhovense Klokgebouw.

arrow down

26.09.2017

WE ARE ELECTRIC presents elrow

Na geprezen residenties in onder meer Ibiza, Londen en Amsterdam strijkt elrow nu ook in Eindhoven neer. Op zaterdag 25 november nodigt WE ARE ELECTRIC de Spaanse feestorganisatie uit naar het Eindhovense Klokgebouw. Het industriële karakter van het pand maakt voor deze speciale elrow editie plaats voor een bizar decor vol spektakel, over-the-top performances en een immense hoeveelheid confetti. Early bird tickets zijn vanaf zaterdag 30 september om 10:00 verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.

Thema
Het surrealistisch elrow concept Nomads, New World maakt op 25 november haar debuut in Nederland. De grote zaal van het monumentale Klokgebouw zal volledig omgetoverd worden tot een futuristisch duizend-en-een-nacht walhalla. Reis mee naar dit parallel universum waar bedoeïen, oude Egyptenaren, Middeleeuwse strijders en buitenaardse wezens samenkomen voor het wildste feest van de Kosmos.

Over elrow
Het van origine Spaanse clubconcept elrow werd in 2010 opgericht in Barcelona en slaat de veren inmiddels uit naar meer dan 150 shows in 30 landen. Met permanente residenties in Ibiza, Madrid, Londen, Amsterdam en Antwerpen, festival hostings op verschillende continenten en tours langs steden als New York,  Dubai en Sao Paolo is de organisatie tot een wereldspeler uitgegroeid dat zijn weerga niet kent. De innovatieve feesten gaan gepaard met gedetailleerde producties en interactieve performers in combinatie met de beste elektronische muziek. Een groot aantal thema's en concepten passeren de revue waaronder 'Nomads, Nuevo Mundo’, het Braziliaanse jungle carnaval 'Sambodromo Do Brasil' en het kleurrijke ‘Bollywood’.  

Line-up
Binnenkort wordt het programma van zowel elrow als de line-up van de kleine zaal bekend gemaakt.
 
> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl