Paul Kalkbrenner presenteert 'Back To The Future' show op WE ARE ELECTRIC

Vandaag worden er vier nieuwe stage hosts inclusief volledige line-up toegevoegd aan het programma voor WE ARE ELECTRIC Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel.

arrow down

28.03.2018

Paul Kalkbrenner presenteert 'Back To The Future' show op WE ARE ELECTRIC

Vandaag worden er vier nieuwe stage hosts inclusief volledige line-up toegevoegd aan het programma voor WE ARE ELECTRIC Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel.

Een dag na zijn liveshow op de Mainstage presenteert Paul Kalkbrenner ook zijn exclusieve ‘Back To The Future’ project op het festival met onder meer Lane 8, Flight Facilities DJ set en Josh Wink. Het Amsterdamse techno collectief Verknipt is drie dagen lang sterk vertegenwoordigd met onder andere Colin Benders, Marco Bailey en Juan Sanchez. Ook Rewind en Happy Feelings hosten dit jaar een eigen podium op het festival.   

Nieuwe stage hosts incl. line up
De komst van Paul Kalkbrenner werd al eerder bevestigd met een liveshow op de zaterdag van WE ARE ELECTRIC Weekender. De techno-legende maakt vandaag bekend ook een deel van de festival zondag voor zijn rekening te nemen met een exclusieve ‘Back To The Future’ show die je een intieme inkijk biedt in zijn ontwikkeling als artiest. Met zijn gelijknamige mixtape serie vol techno klassiekers en zeldzame clubtracks uit de jaren ‘80 en ‘90 keert de Duitser terug naar de begindagen van zijn liefde voor het genre.

Back To The Future
zondag 8 juli met; Paul Kalkbrenner, Applescal & Some Chemistry, Flight Facilities DJ Set, Josh Wink, Lane 8, Michel de Hey & Benny Rodrigues.

Verknipt - het succesvolle techno collectief presenteert een drie daagse line- up met;  
vrijdag 6 juli - Colin Benders, Tijana T, Haeken, Mirella Kroes, Sinfol & Octual
zaterdag 7 juli - Marco Bailey, Juan Sanchez, Abstract Division, Tahko en VNTM live
zondag 8 juli - Noneoftheabove, Ringo live, Jorn Luka, Mangø, Løbster & more tbc

Rewind & Happy Feelings -  Spoel terug naar de 90’s & 00’s en fast forward naar de hits van nu;
vrijdag 6 juli - Chimp, Rewind Soundsystem, Sieneaux, Snelle Jelle, Tom Push en Xpression
zaterdag 7 juli - Bofkonten, Dylan Lucky, Happy Feelings, Irwan, LEGY & LE CAP, Walter Looks
zondag 8 juli - Happy Feelings, Jonas Meeùs, Radiosus, Tommy Theo, VALA en William

Meer nieuwe namen
Verder is aan het programma van Oliver Heldens’ Heldeep stage Hannah Wants toegevoegd. Low Steppa, Nora en Pure en Punctual zijn bevestigd voor de hosting van Future House Music en zijn Flux Pavilion en Deon Custom uitgenodigd op het podium van Netsky and Friends.

> Kijk voor bezoekersinfo op mojo.nl