Walk Off The Earth voor concert naar AFAS Live Amsterdam

Op zaterdag 21 april 2018 is AFAS Live het toneel voor een concert van de vrolijke Canadese indiepopband Walk Off The Earth. In 2012 bekend geworden door hun wereldberoemde cover van Gotye's Somebody That I Used To Know, met inmiddels vier langspelers op de plank en behalve Pinkpop 2016 ook enkele clubshows in ons land achter hun naam, is het vijftal ruimschoots klaargestoomd voor het grotere eigen werk.

arrow down

04.12.2017

Walk Off The Earth voor concert naar AFAS Live Amsterdam

Op zaterdag 21 april 2018 is AFAS Live het toneel voor een concert van de vrolijke Canadese indiepopband Walk Off The Earth. In 2012 bekend geworden door hun wereldberoemde cover van Gotye's Somebody That I Used To Know, met inmiddels vier langspelers op de plank en behalve Pinkpop 2016 ook enkele clubshows in ons land achter hun naam, is het vijftal ruimschoots klaargestoomd voor het grotere eigen werk. De kaartverkoop voor het concert in AFAS Live begint aanstaande vrijdag 8 december om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

Je hebt coveren en je hebt coveren-coveren. Walk Off The Earth zijn de masters van het coveren-coveren. In 2012 ging de indiepopband viraal met de vijf-mensen-één-gitaar cover van Gotye’s ‘Somebody I Used To Know’. Sindsdien is geen enkele hit veilig voor het inventieve vijftal. Live tovert het hypervrolijke Walk Off The Earth elke locatie om tot een feestje. De succesformule? Aanstekelijke covers, eigenaardige instrumenten maar vooral een hele grote dosis passie.

> Kijk voor bezoekersinfo op mojo.nl