Geen evenementen tot 1 juni

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Lees verder close

Win twee kaarten voor Fet Freddy's Drop op 7 mei in AFAS Live

arrow down
11.03.2020

Win twee kaarten voor Fet Freddy's Drop op 7 mei in AFAS Live

Wil jij naar Fat Freddy's Drop? Doe nu mee aan de winactie en wie weet ben jij er bij!

Dub-Soulcollectief Fat Freddy’s Drop laat zien hoe tracks gewoon op het podium kunnen ontstaan. Improviseren on stage is voor deze band niets nieuws. Met een mix van dub, reggae, soul, Jazz, R&B en techno laat deze band zien hoe genres vlekkeloos in elkaar kunnen overlopen. Deze mannen blijken geen genoeg van Nederland te krijgen, vorig jaar stonden ze namelijk ook in de AFAS Live. Geen één show is hetzelfde met deze Nieuw-Zeelandse supergroep, bereid je dus voor op een verrassende avond met Fat Freddy’s Drop.

Wat moet je doen om te winnen?

Beantwoord de volgende vraag:

Waar staat Fat Freddy's Drop bekend om in hun live shows?

Stuur jouw antwoord vóór woensdag 18 maart 11:00 uur  naar winnen@mojo.nl o.v.v. "Fat Freddy's Drop winactie". Wie weet maken wij jou blij met deze prijs! Om in aanmerking te komen voor deze prijs moet je aangemeld zijn voor de MOJO Weekly nieuwsbrief. Aanmelden kan hier.

Praat mee