Win 2 kaarten voor all ages show Oliver Heldens in Maassilo!

Doe mee en maak kans op 2 kaarten voor Oliver Heldens Presents: Heldeep 5 in Maassilo, Rotterdam op 13 april.

arrow down
28.02.2019

Winnen!

Maak kans op 2 kaarten voor de all ages show van Oliver Heldens op 13 april om 14:00 uur in Maassilo, Rotterdam

Ravers of the night, unite! Ter ere van 5 jaar Heldeep komt Oliver Heldens een feestje vieren. De DJ/producer toert al sinds zijn doorbraak ongeveer non-stop de Wereld over en komt met twee shows ein-de-lijk thuis. Op 12 april staat hij met een 18 + show in de Maassilo, op 13 april met een all ages show. En laat het nou net mogelijk zijn om voor die all ages show op 13 april kaarten te winnen!

Over zijn terugkomst naar Rotterdam zegt Oliver: "Ik ben zo blij dat ik eindelijk de kans krijg om in mijn eigen stad te staan. Rotterdam is waar het allemaal begon en ik kijk uit naar een paar nostalgische avonden, omringd door familie en vrienden. Voor een Nederlands publiek staan blijft toch het meest bijzonder, daar kan niks tegenop!" Wil jij kans maken om het Holland trots live te zien? Doe dan mee met de prijsvraag. 

Wat moet je doen om te winnen?

Oliver Heldens wist zichzelf met één klap op de kaart te zetten. Met welk nummer brak Oliver Heldens door? 

Mail het juiste antwoord vóór donderdag 7 maart 12:00 uur naar [email protected] Wie weet win jij dan twee zeer gewilde tickets voor Oliver Heldens Presents: Heldeep 5 op 13 april in Maassilo. 

Alle informatie over de shows van Oliver vind je hier

 

 

 

Praat mee