Win 2 kaarten voor SOHN in Paradiso!

Doe mee en maak kans op 2 kaarten voor SOHN in Paradiso

arrow down
20.04.2018 Lotte

Winnen!

Maak kans op 2 kaarten voor SOHN in Paradiso op 15 mei

Uit het frisse Londen komen de warme tonen van de muziek die Christopher Taylor onder de naam SOHN de wereld inslingert. De muzikant, gezegend met een soulvolle stem, maakt met zijn abstracte electronische beats indruk met zijn debuutalbum 'Tremors' uit 2014, welke volgde op succesvolle samenwerkingen met onder meer Lana Del Rey, The Weeknd en Wild Beasts. Het album staat bomvol met warme, minimalistische nummers met invloeden uit ambient, soul en dance. Zijn muziek balanceert ergens tussen Sampha, James Blake en SBTRKT. Tweede album 'Rennen' kwam in 2017 uit en daarop hoor je opnieuw prachtige hypnotiserende tracks. Jij kunt nu twee kaarten winnen voor deze superSOHNisch populaire show door mee te doen aan de prijsvraag.

Wat moet je doen om te winnen?

Sinds zijn oprichting is SOHN hard aan de weg aan het timmeren met meerdere samenwerkingen, albums en shows. Kun jij ons vertellen in welk jaar SOHN is opgericht? 

Mail het juiste antwoord vóór donderdag 26 april 12:00 uur naar [email protected] Wie weet win jij dan twee zeer gewilde tickets voor SOHN's concert in Paradiso. 

Praat mee