Win twee bioscoopkaarten voor Roger Waters Us + Them

Win twee bioscoopkaarten voor Roger Waters Us + Them in een bioscoop naar keuze en op een dag naar keuze!

arrow down
04.09.2019

Win twee bioscoopkaarten voor Roger Waters Us + Them

 Als het creatieve brein achter Pink Floyd lag Roger Waters aan de basis van meesterwerken als ‘Wish You Were Here’, ‘Dark Side Of The Moon’ en ‘The Wall’. Naast deze baanbrekende nummers komt ook zijn solowerk, van o.a. het nieuwe album ‘Is This The Life We Really Want?’ aan bod tijdens de Us + Them tour. De US leg van de tour kreeg louter enthousiaste reviews, met een setlist die "spectacular" wordt genoemd en een "eye-popping" productie. "It will be a cool show. I promise you": aldus Roger Waters. Deze show is nu in de bioscoop terug te zien onder de naam Roger Waters Us + Them. 

Info over de film:

Us + Them werd gefilmd in Amsterdam gedurende de Europese fase van zijn Us + Them tournee van 2017-2018, tijdens welke Waters voor een publiek van meer dan twee miljoen mensen wereldwijd optrad. De film bevat songs uit zijn legendarische Pink Floyd-albums (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) en zijn laatste album, Is This The Life We Really Want?

Waters heeft wederom samengewerkt met Sean Evans, regisseur van de veelgeprezen film Roger Waters The Wall, om een creatief pionierende film te produceren die inspireert met zijn krachtige muziek en boodschap over mensenrechten, vrijheid en liefde.

 

Wat moet je doen om te winnen?

Beantwoord de volgende vraag:

Met hoeveel shows heeft Roger Waters in Ziggo Dome gestaan?

Stuur jouw antwoord  vóór woensdag  18 september naar [email protected] o.v.v. 'Roger Waters win actie". Wie weet maken wij jou blij met deze prijs! Om in aanmerking te komen voor deze prijs moet je aangemeld zijn voor de MOJO Weekly nieuwsbrief. Aanmelden kan hier.

Praat mee