Win twee tickets voor Beck

Win twee tickets voor Beck 4 juni in 013.

arrow down

02.05.2018

Maak kans op twee tickets voor Beck

Het is bijna niet meer te bedenken, maar toen Beck Hansen in 1994 doorbrak met ‘Loser’ (van de plaat ‘Mellow Gold’) zagen velen critici hem als voorloper van de ‘slacker’ generatie. Dat Beck daar niet veel voor voelde, hebben de jaren daarna wel bewezen. Hiphop, lo-fi, country, americana, blues, hiphop, folk, rock en zelfs jazz; Beck laat zich schijnbaar overal door inspireren. Moeiteloos pakt hij elementen uit verschillende genres en rijgt die moeiteloos aaneen tot een steekhoudend geheel. 

In 2016 prijkte Beck nog in het lijstje headliners van het grootste festival ter wereld, Glastonbury, en sloot hij op vrijdag de Main Stage van Best Kept Secret af. In 2017 verscheen het nieuwe album ‘Colors’ – vooruitgegaan door de hit ‘Dreams’ – en dat album brengt hem 4 juni exclusief naar 013. Dat Beck überhaupt niet veel te vinden is in de Nederlandse clubs – dit is pas zijn derde clubshow in 10 jaar – maakt deze show nog net wat specialer. Wat moet je doen om te winnen?

Hoeveel awards heeft Beck in zijn carrière al gewonnen?

Stuur het antwoord voor woensdag 16 mei 10:00 uur naar winnen@mojo.nl o.v.v. winactie Beck. Wie weet maken wij jou blij met deze prijs! Om in aanmerking te komen voor deze prijs moet je aangemeld zijn voor de MOJO Weekly nieuwsbrief. Aanmelden kan hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?