Maak kans op het nieuwe album van Ruben Hein

Win het nieuwe album van Ruben Hein

arrow down

21.02.2018

Maak kans op het nieuwe album van Ruben Hein

Ruben Hein is de pianist met de zachte, zwoele stem. Hij studeerde jazz-piano aan het conservatorium van Amsterdam en bracht in 2010 debuutalbum 'Loose Fit' uit bij het befaamde Blue Note Records. In 2013 volgde tweede album 'Hopscotch'. Inspiratie haalde hij uit artiesten als Ray Charles, Miles Davis, The Beach Boys en The Beatles. Meer invloeden dan alleen jazz dus en dat hoor je, zijn muziek is een mengeling van diversie stijlen. Zijn nieuwe album  'Groundwork Rising' is op twee februari verschenen. In april en mei is Ruben Hein te bewonderen op verschillende plekken in Nederland met zijn clubtour. 

Wat moet je doen om te winnen?

Ruben Hein heeft als gastartiest opgetreden bij Symphonica in Rosso in 2017, welke artiest was hier de hoofdact?

Stuur het antwoord + adresgegevens voor woensdag 28 februari 10:00 uur naar winnen@mojo.nl. Wie weet maken wij jou blij met deze prijs! Om in aanmerking te komen voor deze prijs moet je aangemeld zijn voor de MOJO Weekly nieuwsbrief. Aanmelden kan hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?