Wolter Kroes viert 30 jarig jubileum met uniek concert in Koninklijk Theater Carré

Twee Motown legendes gaan samen op tournee! Op 14 november brengen The Four Tops en The Tempatations een avond vol soul en klassieke hits naar AFAS Live. Kaarten voor het concert kun je vanaf donderdag 11.00u bestellen.

arrow down

26.03.2018

Wolter Kroes viert 30 jarig jubileum met uniek concert in Koninklijk Theater Carré

Hij kondigde het zojuist zelf al aan in RTL Boulevard: op 4 december viert Wolter Kroes​ zijn 30 jarig jubileum met een uniek concert in Koninklijk Theater Carré​. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag om 10 uur.

Wolter Kroes heeft op de podia van bijna alle concertzalen van het land gestaan, maar nog nooit eerder stond hij op het podium van Carré. Voor zijn 30 jarig jubileum kunnen fans hem nu gaan zien in de Amsterdamse zaal die nog altijd ontbrak in zijn carrière. Hij is zelf dolenthousiast over het aankomende concert: “Ik kan mij maar één plek voorstellen om mijn jubileumconcert te geven en dat is het magische Carré. Hier heeft zo’n beetje elke legendarische artiest gestaan. Ik ben er vaak geweest, maar nu wordt het dan écht tijd voor een eigen concert. Ik kan niet wachten om mijn jubileum hier samen met mijn fans te mogen vieren.”

> Meer informatie op de concertpagina