Ty Dolla $ign, Playboi Carti, Dvsn, AJ Tracey, Boef en meer maken line up WOO HAH! compleet

Vandaag is de line-up compleet gemaakt met 17 nieuwe acts.

arrow down

28.05.2018

Ty Dolla $ign, Playboi Carti, Dvsn, AJ Tracey, Boef en meer maken line up WOO HAH! compleet

Vandaag is de line-up compleet gemaakt met 17 nieuwe acts: TY DOLLA $IGN, PLAYBOI CARTI, DVSN, REJJIE SNOW, SCARLXRD, AJ TRACEY, SOULECTION (JOE KAY & THE WHOOLIGAN), BOEF, FRENNA, 3ROBI, VIC 9, DVTCH NORRIS, YUNG FELIX, FULL CRATE, ABSTRACT, FS GREEN en RACHEL GREEN. Eerder werden onder andere J. COLE, A$AP ROCKY, MIGOS, JOEY BADA$$ en ACTION BRONSON al aangekondigd. Een aantal ticketsoorten is al uitverkocht, maar weekendtickets (excl. camping) en zondagtickets zijn nog te koop.

Ty Dolla $ign is één van de grootste R&B zangers en producers van het moment. Hij werkte al samen met grootheden als Pharrell Williams, Kanye West en The Weeknd en heeft tientallen hits op zijn naam staan. Afgelopen jaar bracht hij zijn derde album ‘Beach House 3’ uit en verscheen hij op het nummer ‘Swalla’ van Jason Derulo. Dit jaar pakt hij met Post Malone op de nieuwe track ‘Psycho’ al meer dan 150 miljoen views op YouTube en komt hij deze zomer naar Nederland voor een exclusief optreden op WOO HAH!.

Rapper Playboi Carti maakte vorig jaar grote indruk op WOO HAH!. Zijn show werd bestempeld als één van de beste acts en sindsdien heeft hij niet stil gezeten. Begin deze maand bracht hij het album ‘Die Lit’ uit, het vervolg op zijn eerste mixtape met de clubhits ‘Magnolia’ en ‘Woke Up Like This’. Op het album staan featurings van onder meer Travis Scott en Young Thug, waarmee Carti vastberaden is zijn show van vorig jaar te overtreffen.

Lange tijd hing er een mysterie rondom het Canadese R&B-duo dvsn, die vanaf hun debuutsingle ‘With Me’ opvielen met hun beat-georiënteerde R&B tracks. Niet lang daarna werden ze getekend bij OVO Sound, het platenlabel van niemand minder dan Drake, en verschenen ze ook op zijn album ‘Views’. Inmiddels is het tweede album ‘Morning After’ uit met lovende recensies en maakten ze diepe indruk in een uitverkochte Paradiso.

Met deze laatste aankondiging maakt WOO HAH! de line-up compleet. Het gehele programma is te bekijken op woohahfestival.com. Hier is ook te zien dat de optredens van Cardi B, Blackbear, Trippie Red en Smokepurpp zijn gecanceld.

> Kijk voor bezoekersinfo op mojo.nl