Park & Bike

naar Bruce Springsteen op 11 juni op Megaland in Landgraaf
Bruce Springsteen (1)

Kies Park & Bike voor jouw reis naar het concert van Bruce Springsteen op 11 juni op Megaland in Landgraaf. Met Park & Bike tickets ben je gegarandeerd van een parkeerplek.

Wat is Park & Bike?
Kom jij met de auto naar het concert van Bruce Springsteen in Landgraaf maar heb jij geen zin om te lopen of in de pendelbus te stappen? Kies dan voor één van de Park & Bike opties:

 1. Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats aan de rand van Landgraaf en stapt op een voor jou gereserveerde huurfiets.
 2. Je neemt je eigen fietsen mee en reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats aan de rand van Landgraaf. 

Vanaf de parkeerplaats fiets je naar de entree bij het evenemententerrein waar je de fiets kunt stallen. Een ticket voor Park & Bike koop je bij MOBIAN via de link hieronder.

Kies Park & Bike voor jouw reis naar het concert van Bruce Springsteen op 11 juni op Megaland in Landgraaf. Met Park & Bike tickets ben je gegarandeerd van een parkeerplek.

Park & Bike ticket aanschaffen

Hoe werkt Park & Bike?

 1. Schaf bij onze partner MOBIAN een Park & Bike ticket aan. 
 2. Kies het gewenste aantal huurfietsen of geef aan dat je eigen fiets(en) meeneemt. 
 3. Noteer het kenteken van je auto en je persoonsgegevens.
 4. Navigeer met jouw navigatiesysteem naar de Park & Bike locatie. De locatie ontvang je per mail.
 5. Download de Mobian app op je smartphone zodat je alle benodigde gegevens bij de hand hebt inclusief een routebeschrijving van de parkeerplaats naar het concertterrein.
 6. Rij gemakkelijk binnen op basis van kentekenregistratie of laat je ticket zien.
 7. Haal je huurfiets af bij de MOBIAN balie op de Park & Bike locatie of stap op je eigen fiets.
 8. Fiets in maximaal 15 minuten naar het het concertterrein en stal je fiets in de openbare fietsenstallingen.
 9. Na afloop van het concert fiets je terug naar de Park & Bike locatie en lever je de huurfiets weer in bij de balie van MOBIAN.
 10. Na het inleveren van je fiets kun je het parkeerterrein weer verlaten.

De voordelen van het kiezen voor Park & Bike

 • Je bent gegarandeerd van een voor jou gereserveerde parkeerplaats;
 • Je parkeert aan de rand van Landgraaf, dus je hebt minder last van druk verkeer in de directe omgeving van het concertterrein;
 • Je ontvangt een goede huurfiets waarmee je naar het Megaland fietst of je gebruikt je eigen meegebrachte fiets;
 • Je fietst snel Landgraaf in en uit, de fiets parkeer je dichtbij de entree van het concertterrein;
 • Je kiest zelf hoe laat je vertrekt naar het concert;
 • Comfortabel reizen op eigen gelegenheid en met je eigen auto

Praktische informatie Park & Bike

 • Fiets parkeren: Plaats je fiets in de fietsenstalling. Indien je je fiets niet in de fietsenstalling parkeert loop je het risico dat deze verwijderd kan worden. 
 • Afstand tot entree: Vanaf de parkeerplaatsen is het maximaal 15 minuten fietsen naar de entree van het concertterrein, waar je je fiets kunt plaatsen in de gratis fietsenstalling. Voor de entree en gratis fietsenstalling navigeer je naar Megaland en volg je de borden.
 • Openingstijden parkeerterreinen: Het parkeerterrein is toegankelijk van 14.00u - 00.00u. Overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan.
 • Prijs bij huurfietsen: Afhankelijk van het aantal gehuurde fietsen. Ga naar MOBIAN voor meer informatie. Wanneer je fietsen huurt is het parkeren gratis. 
 • Prijs bij zelf meegebrachte fietsen: Je betaalt in dit geval alleen voor de parkeerplaats. De kosten hiervan zijn €20,-.