Parkeren

naar Guns N' Roses op 11 juli op Evenemententerrein Weert Noord
Gnr Approvedphoto

Kom jij met de auto naar het concert van Guns N' Roses? Dan heb je een parkeerticket nodig om op een van de parkeerterreinen te kunnen parkeren.

Let op; alléén met vooraf online gekocht parkeerticket ben je gegarandeerd van een parkeerplek.
Het is niet mogelijk om ter plaatse nog een parkeerticket te kopen.

Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats op een van de parkeerterreinen in Weert. Een parkeerticket is enkel vooraf online te koop via Ticketmaster. Vanaf de parkeerterreinen loop je naar het concertterrein.

Parkeerticket kopen

De voordelen van een parkeerticket:

  • Je bent gegarandeerd van een voor jou gereserveerde parkeerplaats op een van de parkeerterreinen;
  • Je kiest zelf hoe laat je vertrekt naar het concert. Houd rekening met grote verkeersdrukte in en rond Weert, ga daarom op tijd richting Weert zodat je niets mist van het concert;
  • Comfortabel reizen op eigen gelegenheid en met je eigen auto;
  • Het parkeerticket koop je vertrouwd via Ticketmaster.

Praktische informatie:

  • Afstand tot entree: Vanaf de parkeerterreinen loop je naar het concertterrein. Volg hiervoor de borden. Houd rekening met een extra reistijd van ongeveer 15 tot 20 minuten. 
  • Openingstijden parkeerterreinen: De parkeerterreinen zijn toegankelijk van 12:00 - 01:00 uur. Overnachten op de parkeerterreinen is niet toegestaan.
  • Prijs: €20,- per auto (prijs exclusief servicekosten). 
  • Navigatie naar de parkeerterreinen: Navigeer naar Weert. Volg vanaf de hoofdwegen (A2/ A73) de tekstwagens, lichtkranten en gele (Bospop) bebording. Volg de instructies van de verkeersregelaars altijd op. Zorg dat je het parkeerticket thuis print en houd deze gereed bij het oprijden van het parkeerterrein. Er zijn meerdere parkeerterreinen. Noteer daarom bij aankomst op welk parkeerterrein je geparkeerd staat of maak er een foto van. 

Plekken over in je auto?
Kom je met de auto en heb je lege stoelen over? Geef andere fans dan een slinger! Meld je lege stoelen aan via Slinger, haal andere fan(s) op en rij samen naar Weert. Zo deel je de voorpret en de kosten.

Samen rijden via Slinger