Kiss & Ride

naar Harry Styles op 4, 5 en/of 6 juni in de Johan Cruijff ArenA
Harry Styles Concert Mojo

KISS & RIDE

Gebracht en opgehaald worden bij de concerten van Harry Styles?

Bij dit evenement zijn er helaas zeer beperkte mogelijkheden tot Kiss & Ride en is er dus ook geen speciale locatie beschikbaar. Naast het concert van Harry Styles zijn er namelijk nog meerdere evenementen in het gebied. Voor het brengen en halen kun je gebruik maken van de verschillende parkeergarages in het gebied en het Meeting Point op het ArenA-park.

LET OP! In het ArenA-gebied geldt een stopverbod welke zal worden gehandhaafd. Volg te allen tijde de borden en aanwijzingen van verkeersregelaars en politie. Denk aan je eigen veiligheid en die van anderen.

Iemand wegbrengen? Parkeer je auto in één van de parkeergarages tegen uurtarief en loop mee naar het Meeting Point (zie kopje 'Meeting Point' voor de plattegrond). Daar spreek je ook weer af om opgehaald te worden. Na het wegbrengen vertrek je weer uit de parkeergarage.

Iemand ophalen? Parkeer je auto in één van de parkeergarages tegen uurtarief of koop vooraf een parkeerkaart voor een van de parkeergarages. Dit zal waarschijnlijk niet dezelfde parkeergarage zijn als bij het wegbrengen. We raden je daarom aan dat je op tijd, voor 22.00 uur, naar het ArenA-gebied komt. Volg de aanwijzingen op de borden op de route en van de verkeersregelaars naar je parkeerplaats. Nadat je geparkeerd hebt, ga je naar het Meeting Point op het ArenA-park om elkaar weer te treffen en loop je terug naar de auto om te vertrekken uit het gebied.

MEETING POINT

Op het ArenA-park naast de Johan Cruijff ArenA en AFAS Live staat een grote toren welke als Meeting Point dient voor dit concert. Deze is niet te missen en heeft ook banners waarop de term ‘Meeting Point’ staat. Op deze plek kan je afspreken met degene die je komt ophalen.

Na afloop van het concert is het donker buiten, wat een ander beeld geeft dan voorafgaand aan het concert. Spreek daarom goed af met degene die je komt ophalen bij welk punt je wordt opgewacht. Het kan bovendien fris zijn buiten, dus neem voor de zekerheid een trui of jas mee voor de wandeling terug naar de auto.

Meeting Point Hs
Meeting Point bij concerten Harry Styles

Activiteiten in de omgeving voor wachtende ouders

Ga je zelf niet naar Harry Styles? Pak een filmpje in Pathé ArenA, ga los in arcadehal Gamestate, ga uit eten in één van de omliggende restaurants of bezoek Amsterdam. Koop dan vooraf je parkeerkaart en laat je auto in het gebied staan. 

 

Taxi's

Bestelde vervoer taxi's zoals UBER kunnen nabij de P3 garage (lus P3) personen afzetten en ontvangen. De standplaats wordt hier aangegeven met gele borden.