Park & Walk

naar Anouk op 11 juni op Malieveld Den Haag

arrow down

Kies Park & Walk voor jouw reis naar het concert van Anouk op 11 juni op Malieveld Den Haag. Koop alvast je Park & Walk ticket om gegarandeerd te zijn van een parkeerplek.

Wat is Park & Walk?
Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats in een parkeergarage van Q-park en loopt vanuit hier naar de entree bij het evenemententerrein. Parkeer je auto bij een Park & Walk plek die je van tevoren via Q-Park aanschaft. Wees er snel bij want op = op.

> Schaf hier alvast je Park & Walk ticket aan

Let op: Q-park Laakhaven ligt niet op loopafstand van het concertterrein. Indien je voor deze optie kiest, reis je deels met de tram. Voor meer informatie zie Park & Tram.

De voordelen van het kiezen voor Park & Walk:

  • Je bent gegarandeerd van een voor jou gereserveerde parkeerplaats;
  • Je kiest zelf hoe laat je vertrekt naar het concert (houd rekening met grote verkeersdrukte in Den Haag, kom daarom op tijd richting Den Haag zodat je niets mist van het concert);
  • Comfortabel reizen op eigen gelegenheid en met je eigen auto;

Praktische informatie Park & Walk:

  • Afstand tot entree: Vanaf de parkeerplaatsen is ongeveer 10 tot 20 minuten lopen naar de entree van het evenemententerrein. 
  • Openingstijden parkeergarage: De parkeergarages zijn toegankelijk van 14.00u (11 juni) tot 03.00u (12 juni). Overnachten in de parkeergarage is niet toegestaan.
  • Prijs: €27,50 per auto (prijs inclusief servicekosten)
  • Navigatie: Volg de navigatie naar de parkeergarage waarvoor jij een parkeerticket hebt aangeschaft.

 

> Toch op een andere manier naar het concert van Anouk afreizen? Bekijk hier de overige vervoersopties naar deze show.