Park & Shuttle

naar Hella Mega Tour op 22 juni 2022 in Stadspark Groningen

arrow down

Kies Park & Shuttle voor jouw reis naar het de Hella Mega Tour op 22 juni 2022 in Stadspark Groningen. Koop alvast je Park & Shuttle ticket om gegarandeerd te zijn van een parkeerplek.

Wat is Park & Shuttle?
Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats aan de rand van de stad en stapt hier over op een shuttlebus die iedere vijf minuten vertrekt. De shuttebus brengt je naar de entree bij het concertterrein. Een ticket voor Park & Shuttle koop je via Ticketmaster. 

> Schaf hier alvast je Park & Shuttle ticket aan

De voordelen van het kiezen voor Park & Shuttle:

  • Je bent gegarandeerd van een voor jou gereserveerde parkeerplaats;
  • Je stapt over op een snelle shuttlebus die iedere vijf minuten vertrekt;
  • Je kiest zelf hoe laat je vertrekt naar het concert (houd rekening met grote verkeersdrukte in Groningen, kom daarom op tijd richting Groningen zodat je niets mist van het concert);
  • Comfortabel reizen op eigen gelegenheid en met je eigen auto;
  • Het Park & Shuttle ticket koop je vertrouwd via Ticketmaster.

Praktische informatie Park & Shuttle:

  • Afstand tot entree: De shuttle rijdt vanaf de parkeerplaats in ongeveer 5 tot 15 minuten naar het drop-off punt nabij de entree. Vanaf het drop-off punt is het ongeveer 5 tot 15 minuten lopen naar de entree van het evenemententerrein. Voor de entree navigeer je naar Concourslaan 10, 9727 KD Groningen en volg je de borden.
  • Openingstijden parkeerterreinen: Het parkeerterrein is toegankelijk van 13:00 - 00.00 uur. Overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan.
  • Prijs: €5,- per persoon: dit is parkeren inclusief shuttle-service (prijs inclusief servicekosten). Kom je in één auto met vier personen, dan schaf je dus vier Park & Shuttle tickets aan.
  • Navigatie naar parkeerterrein: Volg vanaf de hoofdwegen de parkeerverwijzing P-Evenement voor een nabijgelegen Park & Shuttle locatie. Stap vervolgens in de bus met aan de voorzijde de verwijzing Evenement, deze brengt je naar de drop-off locatie nabij het evenemententerrein. Na afloop vertrekt je bus vanaf dezelfde locatie als waar je bent uitgestapt.

Hieronder zie je de diverse opties die er zijn in Groningen. Toch voor een andere parkeermogelijkheid gaan? Klik verder naar Park & Bike of Park & Walk.

vervoer plattegrond groningen

> Toch op een andere manier naar de Hella Mega Tour afreizen? Bekijk hier de overige vervoersopties naar deze show.