Park & Shuttle

naar Red Hot Chili Peppers op 10 juni in Goffertpark Nijmegen

arrow down

Kies Park & Shuttle voor jouw reis naar het concert van Red Hot Chili Peppers op 10 juni in Goffertpark Nijmegen. Koop alvast je Park & Shuttle ticket om gegarandeerd te zijn van een parkeerplek.

Wat is Park & Shuttle?
Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats aan de rand van de stad en stapt hier over op een shuttlebus die iedere vijf minuten vertrekt. De shuttebus brengt je naar de entree bij het concertterrein en na afloop van het concert weer terug naar de parkeerplaats. Een ticket voor Park & Shuttle koop je via Ticketmaster. 

> Schaf hier alvast je Park & Shuttle ticket aan

De voordelen van het kiezen voor Park & Shuttle:

 • Je bent gegarandeerd van een voor jou gereserveerde parkeerplaats;
 • Je stapt over op een snelle shuttlebus die iedere vijf minuten vertrekt;
 • Je kiest zelf hoe laat je vertrekt naar het concert (houd rekening met grote verkeersdrukte in Nijmegen, kom daarom op tijd richting Nijmegen zodat je niets mist van het concert);
 • Comfortabel reizen op eigen gelegenheid en met je eigen auto;
 • Het Park & Shuttle ticket koop je vertrouwd via Ticketmaster.

Praktische informatie Park & Shuttle:

 • Afstand tot entree: De shuttle rijdt vanaf de parkeerplaats in ongeveer 5 tot 15 minuten naar het drop-off punt nabij de entree. Vanaf het drop-off punt is het ongeveer 5 tot 15 minuten lopen naar de entree van het evenemententerrein. Volg hiervoor de borden naar de blauwe entree.
 • Openingstijden parkeerterreinen: Het parkeerterrein is toegankelijk van 13:00 - 00.00 uur. Overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan.
 • Prijs: €8,- per auto: dit is parkeren inclusief shuttle-service (prijs inclusief servicekosten). 
 • Navigatie naar parkeerterrein: Navigeer naar Nijmegen. Volg vanaf de hoofdwegen de tekstwagens en lichtkranten (met de vermelding Evenement Goffertpark), gevolgd door onderstaande parkeerverwijzing. Volg de instructies van de verkeersregelaars altijd op. Houd je parkeerticket gereed.
  p shuttle
  Er zijn meerdere parkeerterreinen. Noteer daarom bij aankomst op op welk parkeerterrein je geparkeerd staat of maak er een foto van. Neem na afloop van het concert de blauwe uitgang en volg de borden.

Hieronder zie je de diverse opties die er zijn in Nijmegen. Toch voor een andere parkeermogelijkheid gaan? Klik verder naar Park & Walk of Park & Bike.

vervoer plattegrond nijmegen

> Toch op een andere manier naar het concert van Red Hot Chili Peppers afreizen? Bekijk hier de overige vervoersopties naar deze show.