Ruud Peeters

arrow down

Ruud Peeters

Ruud specialiseert zich in Nederlands talent.

Ruud

Via zijn werk als jongerenwerker, waarbij hij jongerencentra begeleidde en evenementen ondersteunde, kwam Ruud in aanraking met festivals en livemuziek. En liet nooit meer los!

Al snel combineerde hij zijn baan met freelance stage- en tourmanagement. Na jaren aan de organisatie- en productiekant gewerkt te hebben, werd hij gevraagd om boeker te worden van artiesten als Kane, Within Temptation en Waylon.

“Toen de vraag van MOJO kwam om binnen het bedrijf Nederlandse pop meer uit te breiden binnen MOJO, hoefde ik niet lang na te denken”, zegt Ruud. Als boeker vindt hij het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Het is soms een uitdaging, geeft hij toe, om artiest, organiserende partij én publiek tevreden te stellen. “Ik probeer altijd alle kanten en belangen te zien en ernaar te handelen.” Een bijdrage kunnen leveren aan de carrière van een artiest vindt hij een van de mooiste onderdelen van zijn job: ver vooruitkijken, doelen stellen en plannen maken.

Binnen MOJO richt Ruud zich op de Nederlandse markt. Met name voor de mainstream pop maar, zo zegt hij: er zal altijd wel een rockbandje tussen zitten.

Concert dat indruk maakte: “In ieder geval mijn eerste Lowlands ervaring in 1998, met Green Day en Junkie XL! En verder vond ik The Rolling Stones in 2003 tijdens de Licks World Tour ook wel indrukwekkend.”

Assistent: Rosalie van der Helm
Bereikbaar via:
 015 - 2121 980 of mail Ruud
Artiesten: o.a. Blackbird, Davina Michelle, Lorrén, Navarone, Nielson en Marnix