Financial Control

MOJO is onderdeel van Live Nation en omdat Live Nation een beursgenoteerde organisatie is in de Verenigde Staten stelt dat bepaalde eisen aan de verantwoording die moet worden afgelegd.

arrow down

De belangrijkste taak van de afdeling Financial Control is het voorzien in de informatiebehoefte van het management van Live Nation en natuurlijk aan het managementteam van MOJO.

Daarnaast wordt elk jaar rond september en oktober de begroting voor het komende jaar opgesteld. Onze controllers beoordelen of MOJO op koers ligt ten opzichte van deze begroting. Dit rapporteert Financial Control maandelijks aan Live Nation.

Tevens worden vanuit deze afdeling de jaarrekeningen verzorgd dan aan MOJO verwante bedrijven van de Mojo Works groep en bereiden ze de aangifte van de Vennootschapsbelasting voor.

Leo Jaarsma

Het team van Financial Control, Financieel Projectmanagement, de Financiƫle Administratie en ICT staan onder leiding van CFO Leo Jaarsma.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?